Νεας γενιάς holter ρυθμού ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ 14 ημερών χωρίς καλώδια

Γράφτηκε από Super User στις

Νέας γενιάς holter ρυθμού ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ 14 ημερών χωρίς καλώδια

Εσείς ακόμη χρησιμοποείται HOLTER 24ωρου με καλώδια;;;

Δείτε το At patch..

Γνωρίζεται ότι...

 • Οι άνω των 40 ετών και γυναίκες σε εμμηνόπαυση, ένας στους τέσσερις θα εμφανίσει κολπική μαρμαρυγή κάποια στιγμή στη ζωή του.
 • Υπάρχουν διάφορα είδη κολπικής μαρμαρυγής και πολλές φορές δεν τις νιώθουν «ασυμπτωματικοί» Αυτοί κινδυνεύουν περισσότερο για εγκεφαλικό επεισόδιο.
 • Οσο πιο έγκαιρα διαγνωστεί η κολπική μαρμαρυγή τόσο πιο καλό για τον ασθενή.
 • Πολλές φορές για την διάγνωση δεν αρκεί το holter ρυθμού 24ώρου-48ώρου.
 • Με το νέας γενιάς holter ρυθμού At patch 14 ημερών χωρίς καλώδια , παρέχεται ένα σύγχρονο « εργαλείο» στους ιατρούς για καλύτερη διάγνωση χάρη στη 14ήμερη καταγραφή, ενώ ταυτόχρονα είναι ευχάριστα αποδεκτό από τον ασθενή αφού είναι ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ( μη επεμβατικό ) και μπορεί να ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥΖ ενώ το φορά.
 • Οσο πιο γρήγορα διαγνωστεί τόσο πιο αντιμετωπίσιμη είναι.

  Ο προληπτικός έλεγχος με το At patch για την διάγνωση της κολπικής μαρμαρυγής κι άλλων αρρυθμιών, ήρθε στην Ελλάδα!  Ενημερωθείτε από την
  EnaMed - Ιατρικός εξοπλισμός

  Τηλ. επικοινωνίας 210 8022150
  email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

©EnaMed LTD. All rights reserved. Powered by EarthOnWire.