Συμμετοχή της EnaMed στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας

Γράφτηκε από Super User στις

Η EnaMed - Ιατρικός εξοπλισμός έχει την τιμή να είναι επίσημος χορηγός του Πανελλήνιου Συνέδριου Δημόσιας Υγείας 2022, που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Δημόσιας Υγείας (ΕΕΔΥ) και το Φόρουμ Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Ιατρικής και πραγματοποιείται από τις 28/2 - 2/3 2022, στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Η εταιρεία μας προτείνει λύσεις μέσω τεχνολογίας αιχμής που εστιάζουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και βελτίωση των δεικτών ποιότητας!

Στο περίπτερό μας να γνωρίσετε από κοντά τις καινοτότες λύσεις που προσφέρουμε & συμβάλλουν στο ΕΥ ΖΗΝ, προασπίζοντας τη Δημόσια Υγεία:

1. Αυτοκόλλητο & Αδιάβροχο HOLTER 14 ημερών ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΑ για έγκαιρη διάγνωση σπανίων αρρυθμιολογικών επεισοδίων και κολπικής μαρμαρυγής - ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
Δείτε περισσότερα -> https://bit.ly/3JYghQs

2. Σύστημα απολύμανσης κεφαλής στηθοσκοπίων σε 3 λεπτά !
Δείτε περισσότερα -> https://bit.ly/3MjlSD0

3. Σύστημα απολύμανσης επιφανειών χώρου με Uvc : Top Manufacturer of Advanced UV Disinfection Products – UltraViolet Devices, Inc. U.S.
Δείτε περισσότερα -> https://bit.ly/3sptax2

EnaMed - Ιατρικός εξοπλισμός
Τηλ. επικοινωνίας 210 8022150
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

©EnaMed LTD. All rights reserved. Powered by EarthOnWire.