Αεροστρώματα
για Νοσοκομειακές κλίνες
CuroCell A4

✓ Ότι και να επιλέξτε φροντίστε να είναι για νοσοκομειακή χρήση για θεραπεία και πρόληψη κατακλίσεων 4ου βαθμού, ώστε να είναι αποτελεσματικό.
✓ Επιλέξτε αερόστρωμα για τοποθέτηση στην κλίνη χωρίς χρήση άλλου στρώματος ή αερόστρωμα επίστρωμα που τοπoθετείται πάνω από το στρώμα αφρού.
✓ Ρωτήστε μας να σας προτείνουμε το κατάλληλο τύπο από την εκπληκτική σειρά της CARE OF SWEDEN

Για έναν κόσμο χωρίς έλκη κατακλίσεων…
1. Οι κατακλίσεις πέρα από την ταλαιπωρία του ασθενή «κοστίζουν» σύμφωνα με μια μελέτη 15.5 παράταση διαμονής για την θεραπεία τους και επιβαρύνει το σύστημα υγείας.
2. Η επιλογή του κατάλληλου αεροστρώματος εγκαίρως, βοηθά την πρόληψη κατακλίσεων.
Διαβάστε περισσότερα
Τα έλκη πίεσης σημαίνουν 15,5 περισσότερες ημέρες φροντίδας .Η συχνότητα εμφάνισης ελκών πίεσης στην υγειονομική περίθαλψη είναι μία από τις εγκεκριμένες μετρήσεις ποιότητας της περίθαλψης του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας και Πρόνοιας της Σουηδίας και παρακολουθείται δύο φορές το χρόνο σε όλα τα σουηδικά νοσοκομεία.
Η πρόληψη και η θεραπεία των ελκών πίεσης δεν αφορά μόνο τη μείωση της ταλαιπωρίας των ασθενών, αλλά και τη μείωση του κόστους των τραυματισμών υγειονομικής περίθαλψης που μπορούν να προληφθούν.
Οι ασθενείς με έλκη πίεσης χρειάζονται κατά μέσο όρο 15,5 περισσότερες ημέρες φροντίδας από ασθενείς χωρίς έλκη πίεσης, σύμφωνα με μια βρετανική μελέτη του 2017.

Με απλά λόγια, τα έλκη πίεσης προκαλούνται από επίμονη πίεση που οδηγεί σε κακή κυκλοφορία του αίματος και ανεπαρκές οξυγόνο για τον ιστό. Τα έλκη πίεσης μπορούν επίσης να εμφανιστούν μέσω παραμόρφωσης των κυττάρων. Ο αλγόριθμος Care of Sweden που αναπτύχθηκε μόνος του αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες και των δύο σεναρίων.
"Η λύση μας χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα αισθητήρων για τη συνεχή προσαρμογή της εσωτερικής πίεσης του στρώματος με βάση το βάρος και τη θέση του ασθενούς στο κρεβάτι. Οι αισθητήρες και η μονάδα ελέγχου έχουν ήδη κάνει δυνατή την ανάγνωση μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για επικύρωση λειτουργιών, αλλά και για την επικοινωνία τεχνικών λειτουργιών και δεδομένων κοντά στον ασθενή», λέει ο Karl Bülow.

Αξιολογήθηκε από κορυφαίους ερευνητές Η φροντίδα των προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης της Σουηδίας αξιολογήθηκε πρόσφατα από μια ομάδα επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης. Η μελέτη δείχνει την επίδραση του προϊόντος στα κύρια αίτια των ελκών πίεσης, της ισχαιμίας και της παραμόρφωσης των κυττάρων. Σκεπτόμενος πέρα από τις συμβατικές λύσεις, η Care of Sweden άνοιξε την πόρτα σε εξελίξεις στη θεραπεία των ελκών πίεσης τόσο στο σπίτι όσο και στα νοσοκομεία. Ο Karl Bülow θέλει τώρα να κάνει το επόμενο βήμα προς την καλύτερη ποιότητα της φροντίδας.

Σημεία υπεροχής των αεροστρωμάτων της Care of Sweden:

Κατασκευή ΣΟΥΗΔΙΑΣ :Εγγύηση για υψηλής ποιότητας υλικά
heel protection :ειδική λειτουργία για πρόληψη κατακλίσεων στις φτέρνες
pulsating mode:συνδυασμός εναλλασσόμενης και χαμηλής πίεσης -- αποτελεσματικότητα στη πρόληψη και θεραπεία κατακλίσεων υψηλού κνδύνου ασθενών και ταυτόχρονα άνεση για τον ασθενή
✓ Διαθέτει ειδικό ελαστικό κάλυμα μεγάλης αντοχής.
✓ το κάλυμα έχει φερμουάρ 360 μοιρών ώστε νααποσπάται εύκολα από το εσωτερικό του το άνω κάλυμα μπορεί να διαχωριστεί πλήρως από το κάτω κάλυμα :ετσι μπορείτε να το αντικαταστήσετε τμηματικά (οικονομία)
✓ Διαθέτει διαφανείς αεροκυψελίδες στο εσωτερικό του:αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό τους αφού είναι πιο ορατές (συγκριτικά με σκόρου χρώματος) κυλίδες αίματος κτλ
οι κυψελίδες αντικαθίστανται μεμονωμένα χωρίς την χρήση εργαλείων ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί ακόμη κι από νοσηλευτικό προσωπικό προσφέροντας άμεση αντικατάσταση και λειτουργικότητα χωρίς καθυστέρηση εξάρτησης από τεχνικό
pack&go χαρακτηριστικό:με το πάτημα ενός πλήκτρου η αντλία "ρουφά"τον αέρα του αεροστρώματος κι ετσι ξεφουσκώνει γρήγορα το αερόστρωμα όταν δεν υπάρχει το βάρος του ασθενή ετσι ώστε να το αποθηκεύσετε ή να το στείλετε για επισκευή,πλύσιμο κτλ
✓ Είναι αθόρυβο στη λειτουργία του (17 dBL) προσφέρει ησυχία στο θορυβώδες περιβάλλον της ΜΕΘ
✓ Δέχεται Βάρος ασθενή έως 250 κιλά :ανθεκτικότερο και χρήση σε μεγαλύτερη γκάμα ασθενών
Διαθέτει χειρολαβές στο πλάι :εύκολο στη μετακίνηση του
cpr ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ (αντί ταινίας πάνω στο αερόστρωµα που συνήθως καλύπτεται από τα κλινοσκεπάσματα ή παρεμποδίζεται η πρόσβαση από παρακείμενο εξοπλισμό στο πλάι λχ αναπνευστήρα.Ετσι η πρόσβαση είναι άμεση εκει που και το δευτερόλεπτο μετράει.
sheet holder ειδικό (πορτοκαλί χρώμα) σεντόνι για καλύτερη συγκράτηση του ασθενή.
διαθέσιμο και με ύψος 15 εκ για προστασία ασθενή από πτώση όταν τα κάγκελα της κλίνης έχουν χαμηλό ύψος

Σχετικό Video

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις ;

Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ENAMED Μ.Ε.Π.Ε.
Διεύθυνση: Αμαρουσίου Χαλανδρίου 86, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 8022150 & 216 0702085
Fax: 211-0165199
E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

©EnaMed LTD. All rights reserved. Powered by EarthOnWire.