Ρομποτικό σύστημα για αντιμετώπιση ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων

Εκτύπωση
Κατηγορία: Πρωτοποριακά είδη

Η πατενταρισμένη τεχνολογία Xenon pulse UVC του ρομποτικού συστήματος απολύμανσης ΧΕΝΕΧ εκπέμπει το πιο ισχυρό φως UVC και παραδίδει την ταχύτερη, πιο αποτελεσματική μικροβιοκτόνο δόση οποιουδήποηε συστήματος UV. Καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο με μικρότερο κόστος.

Χρησιμοποιώντας μόλις μια λάμπα εκπέμπει 25000 φορές πιο έντονο φως απο οποιοδήποτε άλλο σύστημα και χωρίς την χρήση υδραργύρου! το ρομπότ Xenex αναπτύχθηκε από μια ομάδα επιδημιολόγων και επιστήμονες, και διασπά το DNA των μικροβίων στο νοσοκομειακό περιβάλλον χωρίς να επιτρέπει την μεταβολή τους σε άλλη μορφή.

Το ρομπότ της Xenex είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί έντονο, παλμικό xenon υπεριώδες φως για την απολύμανση επιφανειών καταστρέφοντας τα αερομεταφερόμενα παθογόνα στα δωμάτια και τις χειρουργικές αίθουσες. Το σύστημα Xenex δεν τοξικές λάμπες υδραργύρου και μποπεί να καθαρίσει αυτόματα μια περιοχή σε μόλις πέντε λεπτά.

Το ρομποτικό σύστημα της Xenex είναι το ταχύτερο, ασφαλέστερο κι εύκολο στην χρήση σύστημα στην αγορά σήμερα. Χρησιμοποιείηαι ήδη σε πολλά νοσοκομεία στην ΑΜΕΡΙΚΗ κι έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό απέναντι σε διάφορα από τα πιο επικίνδυνα μικρόβια, συμπεριλαμβανομένων των C. diff, MRSA, VRE και Acinetobacter. Μελέτες δείχνουν ότι το σύστημα απολύμανσης δωματίων Xenex είναι σταθερά 20 φορές πιο αποτελεσματικό από τις συνήθεις πρακτικές χημικού καθαρισμού.

Η φορητή συσκευή απολύμανσης δωματίου εκπέμπει μπλε υπεριώδες φως σε όλες τις νοσοκομειακές αίθουσες,σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), και Επειγόντων Περιστατικών (ΣΕΠ) ικανή να καταστρέφει γρήγορα τους ιούς, τα βακτήρια και τους βακτηριακούς σπόρους - συνήθως σε περίπου 5-10 λεπτά ανά δωμάτιο.

  • Δεν υπάρχει υδράργυρος: Το ρομποτικό σύστημα της Xenex είναι το μοναδικό προϊόν UV απολύμανσης στην αγορά που δεν χρησιμοποιεί υδράργυρο.
  • Εύκολο στη χρήση: Το Xenex είναι εύκολο και ευέλικτο σύστημα.
  • Χωρίς Χημικά: Το Xenex είναι μη τοξικό και η καλύτερη εναλλακτική στα κλασικά χημικά.
  • Γρήγορο: Το Xenex έχει κύκλους καθαρισμού των 5 λεπτών.

Διαβάστε το prospectus >>

Δείτε video για το προϊόν εδώ >>

Share
Enamed Copyright © 2013 - 2015 isol 2014 Web Design & support by MrPcDoctor.gr