«ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΛΙΝΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΚΛΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ ΚΛΙΝΕΣ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ:

1.διευκολύνει την ρουτίνα νοσηλείας ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ

2.καλύπτουν τα νεα πρότυπα ασφαλείας ΕΝ 60 60 1252 για ασφάλεια από πτώσεις κι ακούσιες κινήσεις.

3.Με ενσωματωμένο ζυγό για άμεσο υπολογισμό της δοσολογίας φαρμάκων,παρακολούθηση κατά την αιμοδιήθηση κτλ

4.με σύστημα ακτινογραφίας ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΗΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ και χρήση σύγχρονων ακτινοσκοπικών μηχανημάτων λ.χ C –ARM

Και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα που αναβαθμίζουν κι εκσυγχρονίζουν τις υπηρεσίες υγείας! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ»

Κλίνη Εντατικής με πλάγια κλίση αριστερά δεξιά για κινητοποίηση ασθενή χωρίς καταπόνηση του νοσηλευτή

Εκτύπωση
Κατηγορία: Πρωτοποριακά είδη

Η κινητοποιήση του ασθενή γίνεται πλέον εύκολα ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ απλά με το πάτημα ενος πλήκτρου και πολλές δικλείδες ασφαλείας.

Προσφέρεται επίσης δυνατότητα αυτοματοποποιημένης περιστροφής αριστερά δεξιά σε προγραμματισμένα χρονικλα διαστήματα και σε κλίσεις απο 0-30 °. Δυνατότητα χειρισμού με ποδοδιακόπτη για λειτουργία υπο άσηπτες συνθήκες, ακτινογραφία  πλάτης ή κατά μήκος με χρήση C ARM, ενσωματωμένος ζυγός για άμεση καταμέτρηση του βάρους και σωστότερο υπολογισμό της δόσης φαρμάκων, και πολλές ακόμη δυνατότητες που κατατάσσουν την κλίνη VISION σε κορυφαία επιλογή για ΜΕΘ.

Διατίθεται επίσης αντίστοιχο μοντέλο για παχύσαρκους που γίνεται και πολυθρόνα αλλά και πιο light έκδοση για κέντρα αποκατάστασης, ορθοπεδικά τμήματα και γενικώς για όπου υπάρχει για μεγάλο χρονικό διάστημα κλινήρης ασθενής.

Διαβάστε το prospectus >>

Share
Enamed Copyright © 2013 - 2015 isol 2014 Web Design & support by MrPcDoctor.gr