«ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΛΙΝΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΚΛΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ ΚΛΙΝΕΣ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ:

1.διευκολύνει την ρουτίνα νοσηλείας ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ

2.καλύπτουν τα νεα πρότυπα ασφαλείας ΕΝ 60 60 1252 για ασφάλεια από πτώσεις κι ακούσιες κινήσεις.

3.Με ενσωματωμένο ζυγό για άμεσο υπολογισμό της δοσολογίας φαρμάκων,παρακολούθηση κατά την αιμοδιήθηση κτλ

4.με σύστημα ακτινογραφίας ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΗΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ και χρήση σύγχρονων ακτινοσκοπικών μηχανημάτων λ.χ C –ARM

Και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα που αναβαθμίζουν κι εκσυγχρονίζουν τις υπηρεσίες υγείας! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ»

Η Εταιρία

Εκτύπωση
Κατηγορία: Η Εταιρία

Ο μύθος λέει: κάποτε ρώτησαν έναν πρίγκιπα αν ηταν να στερηθεί ένα από τα παρακάτω αγαθά, πιο θα διάλεγε να κρατήσει: την ελευθερία, την υγεία, την σοφία, ή  το χρυσάφι; Κι αυτός απάντησε «κανένα από όλα αυτά.Δώστε μου μόνο την πληροφορία».

Σήμερα, με την ΕΝΑΜΕD , και με το εξειδικευμένο κι έμπειρο προσωπικό μας διερευνούμε συνεχώς κι έχουμε για σας κάθε πληροφορία για την τεχνολογία αιχμής που θα διευκολύνει το ιατρικο/νοσηλευτικό σας έργο.Σκοπός μας είναι όχι απλά η τεχνολογία για την τεχνολογία , αλλά η τεχνολογία που  φέρνει ΛΥΣΕΙΣ στο ιατρικό/νοσηλευτικό έργο και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες Υγείας.

  •     Η ραγδαία εξέλιξη  της τεχνολογίας στον ιατρικό χώρο χρειάζεται μια ομάδα με  ευρύ φάσμα δεξιοτήτων για να την εισάγει  ως απαραίτητο εργαλείο στις υπηρεσίες του ιατρικού και παραιατρικού προσωπικού.
  •     Ιδιαίτερα η  πρωτοποριακή τεχνολογία, απαιτεί ταχύτητα και σωστές κινήσεις για να μην απορριφθεί και να αναγνωριστούν τα οφέλη για τον ασθενή άμεσα, οσο είναι «πρωτοποριακή».
  •     Κάθε προιόν χρειάζεται τον κατάλληλο τρόπο για να αναδειχθεί και να «απελευθερωθεί» η δύναμή του.

Μερικές φορές «ενας εξωτερικός συνεργάτης» μπορεί  να επηρεάσει σημαντικά την κατεύθυνση και την επιτυχία ενός έργου, σε αυτούς τους τομείς, ενώ δεν είναι απαραίτητο να είναι  μέλος της  ίδιας της επιχείρησης ή της εσωτερικής  ομάδα ανάπτυξης, μιας εταιρείας αλλά να ανατεθεί η προώθηση ενός προιόντος σε εξωτερικό συνεργάτη.Η ENAMED αποτελεί την εξωτερική αυτή δύναμη για σας, όσο πετυχημένοι κι αν είστε στον τομέα σας .Η 20+εμπειρία των συνεργατών μας, σε άλλες θέσεις κι άλλες διευθύνσεις στο παρελθόν, το έχει αποδείξει.

Είτε ανήκετε σε αυτούς που υπηρετείτε από οποιαδήποτε θέση το Σύστημα Υγείας σ΄ένα νοσοκομείο/διαγνωστικό κέντρο,είτε είστε επιχειρηματίας που θέλετε «εξωτερική ομάδα» να προωθήσει το προιόν σας στον χώρο της Υγείας:

  •   καλέστε μας σήμερα κι ολας , για να σας δώσουμε την πληροφορία.
  •   Καλέστε μας σήμερα για να φέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την τεχνολογία εις όφελος του ασθενή.
  •   Καλέστε μας  σήμερα κι όλας για να δώσουμε την ώθηση στην ανάπτυξη που χρειάζεται το προιόν σας.

 Εξ’αλλου όλα για τον ασθενή γίνονται και με απόλυτο σεβασμό, ταχύτητα και δεξιοτεχνία θα προσφέρουμε τα εργαλεία που χρειάζεται ο ιατρός /νοσηλευτής κι όποιος υπηρετεί το σύστημα ΥΓΕΙΑΣ «πριν καν ρωτήσει για αυτά»

Η κρίση που όλοι βιώνουμε σήμερα, αντιμετωπίζεται με ανθρώπους κι ομάδα που έχουν επιπλέον τα υπέρτατα αγαθά στον τομέα μας κι αυτά είναι το πάθος , τη θέληση και τις ικανότητες να δημιουργήσουν- αυτοί είμαστε στην ομάδα της “EnaMed” .

Από σας μόνο μένει να αξιοποιήσετε την πληροφορία ,

 

Φιλικά

Δήμητρα Θεοδώρου

Βιοιατρικός μηχανικός

Νόμιμη εκπρόσωπος

Enamed μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε

2108022150,6972442852

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

Share
Enamed Copyright © 2013 - 2015 isol 2014 Web Design & support by MrPcDoctor.gr